God stil: Birthe Kjær trak i popsilds kropsnære kjole
Stine Bramsens design sidder godt på både Birthe Kjær og popsilden selv.  Foto: Nicholas Følsgaard og PR-foto fra Edith og Ella
Birthe Kjær dukkede op til Dansktop Prisen 2016 i en kjole designet af popsilden Stine Bramsen.

Det er ikke til at vide, om popsilden og stil-ikonet Stine Bramsen, havde forventet at se sit hippe design dukke op til Dansktop Prisen 2016 i Boxen i Herning sidste weekend.

Formentlig var det ikke lige det, hun havde i tankerne, da hun indgik samarbejde med det anerkendte og trendy danske designfirma Edith og Ella.

Spektakulær palietkjole

Men ikke desto mindre var det præcis det, der skete, da selveste dronningen af dansktop, Birthe Kjær, stillede op foran fotograferne sammen med de øvrige vindere af Dansktop Prisen 2016 i en flot kropsnær kjole præget af store gyldne blade.

Kjolen er et af flere designs, som Stine Bramsen har kreaeret for Edith og Ella, og på designfirmaets hjemmeside, ses popsilden selv possere i kjolen.

Kjolen, der har halvlange ærmer, beskrives på hjemmesiden som en spektakulær palietkjole.   

Aldersforskel på 37 år

Selvom det ikke er til at se det, er Birthe Kjær i dag 67 år. Stine Bramsen fylder 30 til december. Men selvom der både aldersmæssigt og genremæssigt er et stykke mellem Stine Bramsen og Birthe Kjær, deler de altså tilsyneladende samme smag.

Og kjolen - ja den sidder lige som den skal på begge divaer. 

Foto: Nicholas Følsgaard og PR-foto fra Edith og Ella