God humor: Sanger roser Støjberg efter nazist-joke
Den populære sanger Wafande har beklaget sin første joke og i stedet delt dette billede, som ser ud til at være en hybrid af ham selv og Inger Støjberg.  Foto: Screen dump fra Wafandes Instagram-profil
Den ellers så populære sanger Wafander er rendt ind i lidt af et stormvejr, efter han lavede et opslag på de sociale medier, hvor han henviser til Inger Støjberg som nazist. Nu undskylder han.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) har taget situationen med ophøjet ro efter hun i går, tirsdag, blev hængt ud som nazist af sangeren Wafande på de sociale medier.

Han har, som du kan se i opslaget her, lagt et billede op af Inger Støjberg iført nedringet bluse og nazistuniform med ordene: 

Inger - hunulven fra V

Artiklen forsætter under billedet


Noget tyder simpelthen på, at jeg bedre kan lide Wafandes musik, end han kan lide min politik 󾌵

Opslået af Inger Støjberg på 3. februar 2016

Det er en hård beskyldning, men Inger Støjberg tog det ikke alt for tungt. Hun lagde selv opslaget op på sin Facebook-side og skrev:

- Noget tyder simpelthen på, at jeg bedre kan lide Wafandes musik, end han kan lide min politik.

Opslaget har fået oprørte danskere til at reagere, for man kan mene om Inger Støjberg, hvad man vil, men referencerne til nazisme bliver for meget for mange. Det viser den lange kommentar-tråd på Ingers Facebook-profil, hvor folk kommer med modangreb og vrede kommentar mod sangeren. 

Derfor har Wafande nu været ude og undskylde sit opslag med et nyt, hvor han skriver:

- Jeg er ked af jeg postede et billede jeg syntes var sjovt tidligere idag.. Det gjorde alle åbenbart ikke.. Så her er et andet sjovt billede.. Danmark United!
One love og Big Up til Inger for at have god humor.. 

Artiklen fortsætter under billedet


Jeg er ked af jeg postede et billede jeg syntes var sjovt tidligere idag.. Det gjorde alle åbenbart ikke.. Så her er et...

Opslået af WAFANDE på 3. februar 2016

Selv hos Inger Støjbergs kollegaer har opslaget ført til afsky:

- Det er usmageligt at trække nazikortet, bare fordi man er uenig med dem. Vi lever i et demokrati, hvor folk kan sige, hvad de tænker, men jeg har også retten til at sige, når de går over stregen. Og jeg synes, dette er over stregen og usmageligt, siger Socialdemokraternes politiske ordfører Nicolai Wammen til eb.dk og fortsætter:

- Jeg synes, man skal passe meget på med at dæmonisere Inger Støjberg eller andre. Både politikere og kunstnere og andre har et ansvar for, at vi har en ordentlig politisk debat i Danmark, hvor man ikke giver indtryk af, at nogle af de demokratisk folkevalgte er nazister.