Glatte veje gav uheld giver kø på motorveje
Alle trafikanter skal passe på glatte veje. Foto: Henning Bagger/Scanpix
I øjeblikket er der to uheld på motorvejene. Kør forsigtigt, melder Vejdirektoratet. Det er glat!

Opdateret klokken 09.20:

Ifølge Vejdirektoratet er der i øjeblikket ingen uheld, der generer trafikken betydeligt.

-------------------------------

På Holbækmotorvejen melder Vejdirektoratet, at der mellem Roskilde mod København og motorvejskryds Brøndby og afkørsel 1 Hvidovre er et uheld. Højre spor er spærret, og vejhjælp er på vej. Uheldet forventes afsluttet kl. 09.30.

På E45 Sønderjyske Motorvej er der havareret en lastbil. Lastbilen spærrer vejen i retning fra Kolding mod Skærup. Forvent forlænget rejsetid på op til 30 minutter.

Også på Rute 9 fra Spodsbjerg mod Svendborg og Svendborgsundbroen skal der forventes forlænget rejsetid. En bil er havareret. Vejdirektoratet beder bilisterne om at nedsætte hastigheden.

-------------------------------

Vejdirektoratet melder mandag morgen om glatte veje over hele landet og opfordrer til forsigtig kørsel.

Således er der fra morgenstunden to uheld. på E20 Vestmotorvejen fra Ringsted mod Køge mellem afkørsel 33 Vemmedrup og motorvejskryds Køge Vest er venstre spor spærret. Der er et uheld i venstre spor og bilisterne skal forvente forlænget rejsetid på op til 15 minutter. Uheldet ventes afsluttet ved otte-tiden.

Også på E45 Østjyske Motorvej er der et uheld. Her er der vejhjælp på vej til uheldet, der er sket mellem Horsens og Aarhus Syd. Uheldet ventes afsluttet klokken 08.30.

Til Ekstra Bladet siger vagthavende hos Vejdirektoratet, Stine Hansen, at vejbanerne efter længere tid med koldt vejr nu blevet så kolde, at der er risiko for glatte passager i stort set hele landet.

- Det er klart noget, vi advarer mod. Folk skal køre efter forholdene, siger hun til avisen.