Fulderik lagde sig til at sove foran politistation med en sixpack

Krimi
En fuld mand lagde sig natten til tirsdag til rette foran indgangen til politigården i Aarhus. (Foto: Foto: Google Street View)

Med en halv kasse øl indenbords ville en 43-årig mand anmelde en kontrovers med overboen. Det afviste politiet.

En stædig og fuld 43-årig mand indkasserede natten til tirsdag en sigtelse, da han overtrådte ordensbekendtgørelsen ved ikke at følge politiets anvisninger.

Manden dukkede kort før midnat op ved hovedindgangen til politigården i Aarhus, hvor han gentagne gange trykkede på dørtelefonen og ringede til vagtcentralen.

Det skriver TV 2 Østjylland.

Manden var beruset efter at have drukket en halv kasse øl i løbet af aftenen. Og nu ville han anmelde en kontrovers med sin overbo.

Politiet bad den 43-årige om at gå hjem og komme igen i ædru tilstand.

Men ved 02-tiden havde han indrettet sig med et blødt underlag i form af papkasser på jorden og en sixpack, hvoraf to øl stod tomme foran skraldespanden, skriver tv-stationen.

Manden oplyste til politiet, at han intet kendte til øllerne og han tog heller ikke ejerskab af en herrecykel, der stod parkeret op ad dørtelefonen.

Manden ændrede dog mening, da ordensmagten førte ham ud på fortovet. Så var både cykel og de fire intakte øl alligevel hans.

Østjyllands Politi oplyser til TV 2 Østjylland, at den 43-årige fortsat ikke ville forlade stedet. Han blev derfor sigtet og taget med ind på stationen, hvor han fik en briks til at rusen ud på.