Fuglsang får stor økonomisk bonus

Jakob Fuglsang kan forvente en økonomisk gevinst efter årets Tour de France. (Foto: Foto: Colourbox)

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang kan forvente at få en stor bonus, når dette års Tour de France er overstået.

Selvom Jakob Fuglsang ikke kommer til at pryde toppen i det samlede resultat for dette års Tour de France, kan han alligevel se frem til at få en betydelig bonus, når dette års Tour afsluttes i Paris. Det skriver BT.

Hvis Fuglsangs holdkaptajn, Vincenso Nibali, står i den gule trøje, når holdet når Paris, kan de otte hjælperyttere se frem til en betydelig bonus for sejren.

Resultatet vil medbringe 3,5 millioner kroner, som formentlig bliver fordelt mellem de ryttere, der har hjulpet Nibali i den gule trøje.

Om bonussen siger Fuglsang selv:

"På længere sigt tror jeg, det giver bedre selv at blive nummer syv, og nu er det heller ikke sådan, at det er fodbold-millioner, vi taler om her. Men forhåbentlig har Vino (Alexander Vinokourov, chef på Astana, red.) en ordentlig bonus til os, hvis vi vinder".

Bonussen fra Astana kommer udover det beløb, som organisationen bag Tour de France selv udbetaler til den samlede vinder. Derudover betaler organisationen også for etape-sejre under løbet. Hvis Nibali bliver kørende, som han gør nu, kan Fuglsang og holdkammeraterne fra Astana altså forvente en stor samlet gevinst.

Kilde: BT