Frygtede at dø uden at møde sin nyfødte søn

Corona
Tanken om ikke at se sit barn blive født fyldte meget hos Boris Johnson mens han kæmpede med Covid-19. (Foto: Scanpix)

Den britiske premierminister var bange at corona ville tage livet af ham, før hans søn kom til verden

Det stod meget værre til, end man blev informeret om, da den britiske premierminister var indlagt med coronavirus. Det står klart efter Boris Johnson nu har berettet om sine tanker fra sygesengen.

Mens Boris Johnson i begyndelsen af april blev flyttet til intensiv, var hans kæreste Carrie Symonds få uger fra at føde deres første fælles barn.

Nu fortæller Boris Johnson til den engelske avis The Sun, at han var bange for at dø på hospitalet og ikke mindst rædselsslagen for ikke at møde sit ufødte barn.

­– Ja, naturligvis. Vi har alle meget at leve for. Meget at gøre, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg også tænkte på det. Jeg var meget frustreret over, at jeg ikke kunne finde en vej ud af sygdommen. Jeg kunne bare ikke se, hvordan jeg skulle få det bedre, indrømmer Boris Johnson i det ærlige interview.

Bekymrede læger

Johnson tilbragte tre dage på intensiv afdeling og fik litervis af ilt. Det kom endda dertil, hvor lægerne overvejede om premierministeren skulle i respirator.

Situationens alvor taget i betragtning, begyndte lægerne at lægge en plan for, hvordan man skulle håndtere det, hvis han mistede livet.

– Det var dér det blev lidt… de begyndte at tænke på, hvordan de skulle annoncere det, indrømmer Johnson i interviewet.

Han er overbeviste om, at lægerne redede hans liv. Derfor har han og kæresten også valgt at opkalde deres søn efter de to læger, der behandlede ham på sygehuset.

Den lille dreng, der kom til verden i sidste uge, får navnet Wilfred Laurie Nicholas Johnson. De to læger, han er opkaldt efter, hedder Doktor Nick Hart og Doktor Nick Price.