Fredet Redknapp skal redde stumperne
- Jeg mener, at Harry er den rigtige person til at få os væk fra vores nuværende placering, siger formanden til klubbens hjemmeside. Foto: Matt Dunham/AP
Manager Harry Redknapp bliver fredet af Queens Park Rangers til trods for den nuværende nedrykningsplads.

Queens Park Rangers holder fast i manager Harry Redknapp til trods for den øjeblikkelige placering i bunden af Premier League.

QPR-Formand Tony Fernandes ser sig mandag nødsaget til at komme med en udmelding omkring klubbens manager, efter at britiske medier har spekuleret kraftigt i en fyring af den 67-årige Redknapp.

- Der har været mange rygter fremme omkring Harry, og at hans position skulle være truet, så jeg mener, at det er på tide at gøre en ende på alle spekulationer, så vi kan fokusere på de kommende udfordringer.

- Jeg mener, at Harry er den rigtige person til at få os væk fra vores nuværende placering, siger formanden til klubbens hjemmeside.

- Han har en enorm erfaring, og efter at jeg har haft lange samtaler med ham gennem den seneste uges tid, kan jeg mærke, at han er bestemt på at få ændret tingenes tilstand, så vi kan bevare vores status som Premier League-hold.

- Det er Harrys trup, så han er også den person, der skal få os fremad, fastslår Tony Fernandes.

Med 16 kampe tilbage af Premier League er chancen for overlevelse ikke helt umulig for London-klubben. Oprykkerne har blot et enkelt point op til Sunderland og Burnley over nedrykningsstregen.

/ritzau/