Frederik og Mary tog ungerne med på job

Underholdning
Kronprinsfamilien vinkede til alle de fremmødte. (Foto: Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix)

Hele den danske kronprinsfamilie deltog i åbningen af det nye Lego House i Billund, og de royale rollinger havde en ganske særlig rolle under indvielsen.

Der var farver, figurer og fart over feltet, da hele kronprinsfamilien deltog i den officielle åbning af det nye Lego House-oplevelsescenter i Billund torsdag.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary havde taget deres fire royale rollinger, prins Christian på snart 12 år, 10-årige prinsesse Isabella og de 6-årige tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine, med til den jyske by for at være med til den store dag.

Det fremgår af kongehusets officielle hjemmeside, som har lagt fem fotos ud fra det royale visit.

Kronprinsparrets tvillinger, prins Vincent og prinsesse Josephine, havde også det helt særlige job at stable de sidste klodser, som skulle samle den figur, der markerede indvielsen.

På kongehusets officielle Instagram-side har hoffet delt et billede taget af kronprinsesse Mary, som har foreviget kronprins Frederik, som står sammen med blandt andre prinsesse Josephine og prins Christian, der har figurer i hånden.

Den fælles familietur til Billund markerede, at kronprinsfamilien er blevet samlet igen, efter at kronprins Frederik kom hjem fra en rejse til Kina den 26. september.

Se Instagram-billedet her: https://www.instagram.com/p/BZnzDcYHp_B/?hl=da & taken-by=detdanskekongehus

Se kongehusets billeder her: http://kongehuset.dk/foto-video/kronprinsfamilien-aabnede-lego-house

/ritzau/FOKUS