Frederik og Mary slår stilling op: Det skal du kunne
Kronprinsparret er en moderne familie, der ønsker sund og narrende kost. Det fremgår af et stillingsopslag på kongehusets hjemmeside Foto: Bonnerup Claus/Polfoto
Få ansvaret for at kronprinsparret spiser sundt og nærende til hverdag og fest. Kongehuset søger en kok eller køkkenassistent.

Er man uddannet kok eller køkkenassistent og savner nye udfordringer og højt til loftet, har man nu muligheden for at få et job lidt ud over det sædvanlige.

Kronprinseparret søger nemlig via kongehusets hjemmeside en hjælpende hånd i køkkenet.

For overhovedet at komme i betragtning til jobbet, skal man, ud over den relevante uddannelse, kunne begå sig på en arbejdsplads, der værner om sine traditioner, hedder det i opslaget. Samtidigt forventes det dog, at man er med til at udvikle køkkenet.

Stillingsopslaget bærer tydeligt præg af, at man skal lave mad til en moderne familie, der er glad for sport, bevægelse og sundhed.

Man skal nemlig have en solid viden om sund mad, gode råvarer og tilberedning af ernæringsrigtig kost.

Det er ikke bare til fest, man skal stå i køkkenet. Jobbet indbefatter også tilberedning af mad i det daglige til både kronprinsparret og deres familie.

Desuden skal man være god til at samarbejde, have situationsfornemmelse, empati, have ordenssans, være fleksibel og have kørekort.

Kan man leve op til alle disse krav, kan man til gengæld forvente en spændende arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver, et godt arbejdsmiljø samt naturligvis et job i unikke omgivelser.

Det betyder, at man primært kommer til at arbejde på Amalienborg Slot, Kancellihuset ved Fredensborg Slotshave, men også Gråsten Slot og i Trend Skov.

Stillingen er en 37 timers fuldtidsstilling. Der vil være dog være perioder med ekstra arbejde, lyder det i opslaget.

Hvad lønnen ligger på, står der ikke direkte i opslaget. Lønnen fastsættes efter kvalifikationer og i henhold til kontrakt.

Er dette drømmejobbet, skal kongehuset have ansøgningen senest 26. februar 2016.

Stillingsopslaget kan læses her.

/ritzau/FOKUS