Fræk LA-politiker til premiere med Oliver Bjerrehuus

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus var tirsdag taget sammen til gallapremiere.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Da der tirsdag aften var gallapremiere på western-filmen The Revenant med Leonardo DiCaprio i hovedrollen dukkede et overraskende par op på den røde løber.

LA-politikeren Nikita Klæstrup og modellen Oliver Bjerrehuus poserede nemlig arm i arm foran fotograferne. Ifølge BT ankom de to også sammen på Christiania-cykel med Nikita Klæstrup i vognen og Oliver Bjerrehuus på pedalerne

- Vi er her bare som venner. Vi har været ude og spise sammen, og så tænkte vi bare, at vi også ville tage herover, sagde Oliver Bjerrehuus til BT.

Også den 21-årige politiker understregede, at hende og den 19 år ældre model blot nød filmen sammen i venskabeligt lag.

- Jeg er her med Oliver, fordi vi er rigtig gode venner, og jeg synes, han er rigtig godt selskab. Og skal man ind at se en god film, så synes jeg, at det er bedst at gøre i godt selskab, sagde Nikita Klæstrup til BT.

Hun har fået stor opmærksomhed - særligt for sit udseende - lige siden en ualmindeligt afslørende kjole ved Konservativ Ungdoms jubilæum satte hele Danmark på fornavn med det tidligere medlem af Konservativ Ungdom, der nu er skiftet til Liberal Alliance.

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus var dog ikke de eneste kendisser, der var inde og se filmen, der er nomineret til 12 Oscars.

Også Pia Kjærsgaard var taget til premiere med sin mand Henrik Thorup

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Folketingets formand stillede dog også op til en fotosession med en western-udklædt herre.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Og Pia Kjærsgaard var ikke den eneste politiker, der tog en friaften fra Christiansborg. Også DF-kollegaen Peter Skaarup var taget en tur i Grand med sin kone.

 

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Det er blandt andet Leonardo DiCaprio, der er nomineret til en af de 12 Oscars for sin mandlige hovedrolle i The Revenant. Hans danske skuespiller-kollega Sonja Richter havde også lagt vejen forbi Grand for at se hans præstation.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Og Sonja Richter var ikke den eneste skuespiller, der havde lagt vejen forbi. Det samme havde Rasmus Bjerg, der her ankommer sammen med en ven.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.