Forsvundne Dorte skrev seddel: "Jeg er gået en tur. Du kan bare bruge bilen"
Har du set 45-årige Dorte Larsen, så kontakt politiet på 114. Hun har været forsvundet siden 29. december, Foto: Københavns Politi
45-årige Dorte Larsen har været forsvundet siden fredag formiddag. Politiets hunde tabte sporet af hende på Tårnby Torv.

Da Dorte Larsen forlod sit hjem på Gemmas Allé på Amager fredag 29. december om formiddagen, lagde hun en seddel med følgende tekst:

"Jeg er gået en tur. Du kan bare bruge bilen. Husk at lægge en nøgle ud. Mor."

Det fortæller Dorte Larsens mand, Claus Larsen, til TV 2.

Sedlen er ifølge Claus Larsen ikke et afskedsbrev, men en note til et af parrets tre børn.

- Jeg frygter det værste, for jeg har ikke fået noget livstegn fra Dorte siden i fredags. Det ligner ikke Dorte, siger Claus Larsen til tv-stationen.

Kendt i lokalområdet

Københavns Politi efterlyste Dorte Larsen på blandt andet Twitter kort før klokken 18.00 29. december. Det sidste, man ser af hende, er, da hun passerer naboens forhave. Her har et overvågningskamera fanget hende. Det er klokken 10.23.

45-årige Dorte Larsen er dagplejer, har boet i området i 25 år og kender mange mennesker i lokalområdet. Sammen med Claus Larsen har hun to piger og en dreng på henholdsvis 22, 18 og 14 år.

- Dorte er elsket af alle, derfor er det fuldstændig uvirkeligt det her. Det er som et mareridt, siger Claus Larsen til TV 2.

Forgæves eftersøgning

Københavns Politi ledte med hunde efter Dorte Larsen fredag, men tabte sporet af hende ved busstoppestedet ved Tårnby Torv mindre end en kilometer fra familiens hjem. Og nytårsaftensdag ledte omkring 200 personer fra organisationen 'Forsvundne Personer' efter hende på Amager Fælled, Kalvebod Fælled og i Kongelunden. Men uden resultat.

Signalement af Dorte Larsen

  • 45 år gammel
  • Mørkt hår
  • 164 centimeter høj
  • Hun er iført en sort Tommy Hilfiger jakke med pelskant på hætten