Forskrækket Pusle Helmuth indlagt: "Jeg var helt konfus"

Underholdning

Pusle Helmuth huskes nok mest for sine roller i 1960'ernes film "Min søsters børn". Hun er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespillerne Frits Helmuth og Jeanne Darville.
(Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Pusle Helmuth var helt rundt på gulvet og ringede til akuttelefonen.

Pusle Helmuth fik sig i sidste uge noget af en forskrækkelse, da hun måtte en tur på hospitalet.

- Jeg var helt konfus. Jeg ringede til min læge, men han svarede ikke, så det blev akuttelefonen i stedet for. Og så blev jeg sendt på hospitalet, fortæller Pusle Helmuth til Her&Nu.

Den 53-årige tidligere skuespiller var netop begyndt i nyt job, men kunne pludselig ikke skelne mellem virkelighed og drøm og blev noget forskrækket.

- Jeg har lige været nede og vende med stress, det er derfor, jeg har skiftet arbejde, og så det her oveni, fortæller Pusle Helmuth.

Hun blev indlagt på Gentofte Sygehus, hvor de tog en del prøver, som der nu ventes svar på, så kilden til forgiftningen kan identificeres.

Pusle Helmuth har fået job som administrations-ansvarlig for designeren Elsa Adams. Hun har tidligere været ansat på Gentofte Sygehus.

Pusle Helmuth fortæller at hun, som alle andre, fik en fin behandling på sin forhenværende arbejdsplads, hvor de kunne konstateres, at hun var dehydreret af madforgiftningen.

Pusle Helmuth fik en masse væske og er nu på højkant igen.