Folketingsmedlem dømt som fartsynder: Folk har valgt mig for den jeg er

Thomas Danielsen Venstre-politiker tager sagen med ro. (Foto: Foto: Scanpix / Model)

Venstres folketingsmedlem Thomas Danielsen trådte for hårdt på speederen i sin Volvo, da han i 2014 kørte på Vestmotorvejen ved Køge.

Venstres folketingsmedlem Thomas Danielsen trådte for hårdt på speederen i sin Volvo, da han i 2014 kørte på Vestmotorvejen ved Køge. Politikeren er siden dømt som fartsynder for at have kørt 161 kilometer i timen på en strækning, hvor det højst er tilladt at køre 130 km/t.

Det oplyser TV MIDTVEST.

Sagen har trukket ud, da Thomas Danielsen i første omgang nægtede at anerkende målingen. Efter at hans immunitet var ophævet, gik han i retten med sagen, fordi han mente, der var usikkerhed i målingen.

Den blev foretaget af en motorcykelbetjent. Dommeren anerkendte imidlertid målingen, og politikeren blev idømt en betinget frakendelse af kørekortet.

Den 32-årige Venstre-politiker tager sagen med ro, når det gælder vælgernes reaktion.

- Folk har valgt mig for den person, jeg er, og det har jeg egentligt ikke tænkt mig at lave om på. Og hvis folk så synes, at jeg repræsenterer dem på en dårlig måde, så går jeg ud fra, at de ikke stemmer på mig, siger Thomas Danielsen til TV MIDTVEST.