Fodboldstjerne takker af efter EM

Selv om han kun er 29 år, forventer den tyske fodboldstjerne Lukas Podolski ikke at være med ved næste VM.
Lukas Podolski (th) er på kontrakt i Premier League-klubben Arsenal, men er lejet ud til den italienske klub Inter i resten af denne sæson.
Lukas Podolski (th) er på kontrakt i Premier League-klubben Arsenal, men er lejet ud til den italienske klub Inter i resten af denne sæson. Foto: Claudio Giovannini/AP

Den tyske fodboldstjerne Lukas Podolski er verdensmester. I en alder af kun 29 år har han allerede rundet 121 tyske landskampe og har i det hele taget oplevet lidt af hvert.

Tilsyneladende er han også så mæt af oplevelser, at et titelforsvar af Tysklands VM-triumf i 2018 ikke er et tema for ham.

Det siger han ifølge nyhedsbureauet dpa i et interview med Bild-Zeitung.

- Næste års EM er den sidste store turnering for mig. Der er stadig tre år til det næste VM, siger han.

Ved næste sommers EM-slutrunde er Lukas Podolski 31 år. Med sidste års VM-triumf har han opnået karrierens store drøm, og "det kan ingen tage fra mig."

Lukas Podolski er på kontrakt i Premier League-klubben Arsenal, men er lejet ud til den italienske klub Inter i resten af denne sæson. Her er han begejstret for at være.

- Mit første indtryk er godt, og jeg er blevet taget godt imod. Selv om den første tid i nye omgivelser aldrig er let, kunne jeg være tilfreds med min indsats i den første kamp, siger han.

Tyskeren fortæller desuden i interviewet, at hans drøm handler om sønnen.

- Jeg drømmer om, at min søn en dag skal hente VM-pokalen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.