Fodboldstjerne i voldsom trafikulykke: Brager ind i pæl
Manchester City-angriberen Sergio Agüero har angiveligt været involveret i en trafikulykke i Holland. Foto: Phil Noble/Reuters
Ifølge et argentinsk medie har Manchester City-stjernen Sergio Agüero været involveret i en trafikulykke.

Den argentinske fodboldstjerne Sergio Agüero er kommet til skade i en trafikulykke i Holland torsdag aften.

Det bekræfter argentinerens klub, Manchester City, på sin hjemmeside.

Klubben skriver, at Sergio Agüero har været involveret i en trafikulykke, og at han vil blive undersøgt af holdets læger fredag.

Argentinske medier har også skrevet om ulykken.

Medierne skriver, at den 29-årige Manchester City-spiller var til koncert i Amsterdam og efterfølgende satte sig ind i en taxa mod lufthavnen.

Taxachaufføren mistede her herredømmet over bilen og kørte ind i en pæl, lyder det i argentinske Diario Olé og den argentinske udgave af ESPN.

Begge medier skriver, at han har brækket et ribben og risikerer at må holde pause fra fodbold i op til to måneder.

Den skade er ikke bekræftet, men hvis det er rigtigt, vil han i første omgang misse Manchester Citys kommende kamp mod Chelsea samt det argentinske landsholds VM-kvalifikationskampe mod Peru og Ecuador.

Sergio Agüero har i denne sæson været i forrygende form for Manchester City, der også topper den engelske Premier League. Agüero står noteret for seks mål og tre assister efter sæsonens første seks kampe.

Den potentielt lange skadespause rammer derfor hårdt hos det engelske mandskab. Også i hjemlandet Argentina er der dog stor bekymring.

Det argentinske landshold er nemlig i problemer i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor holdet lige nu ligger nummer fem.

Femtepladsen giver adgang til playoffkampe om at komme til VM.

Argentina trues dog bagfra af flere lande, der kan indhente argentinerne, og dermed er der brug for point i de to sidste kvalifikationskampe.

Kvalifikationskampene mod Peru og Ecuador spilles 6. og 11. oktober.

/ritzau/