Flugtbilist eftersøges: Kørte hasarderet og ramte cyklister
Politiet leder efter fører af grå BMW, der natten til søndag ramte mænd på en ladcykel. En blev hårdt kvæstet.
En 19-årig mand fik alvorlige skader, efter at en bilist ramte ham og hans kammerat i Rødovre. Arkiv.
En 19-årig mand fik alvorlige skader, efter at en bilist ramte ham og hans kammerat i Rødovre. Arkiv. Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento/free

Opdateret: En 23-årig mand fra Glostrup har søndag kontaktet Vestegnens Politi og fortalt, at det var ham der var føreren bilen.

Politiet på den københavnske vestegn efterlyser søndag morgen føreren af en bil, der natten til søndag har været indblandet i en trafikulykke.

Ulykken skete i vestgående retning på Roskildevej i Rødovre ved 01.30-tiden.

- Vidner har fortalt, at en ældre, grå BMW kører hasarderet kørsel og rammer nogle træer, hvorefter føreren mister kontrollen og rammer to personer, der kørte på cykelstien på en ladcykel, forklarer vagtchef Peter Grønbæk.

Føreren af BMW'en stak efterfølgende af fra stedet, men bilen blev dog fundet efterladt ikke så langt derfra.

- Den har fået en del skader ved ulykken. Den har blandt andet fået knust bagruden og punkteret nogle dæk. Den blev efterladt sådan på Højnæsvej i Rødovre, siger Peter Grønbæk.

De to 19-årige mænd på ladcyklen kom begge til skade, da de blev ramt.

Den ene fik mindre skader og blev kørt til Hvidovre Hospital, mens den anden har fået alvorlige læsioner i hovedet og er kørt til Rigshospitalets Traumecenter.

Han betegnes dog som værende uden for livsfare.

Politiet søger vidner, der har set den grå BMW køre til eller fra stedet.

- Jeg kan lige nu ikke sige så meget om, hvem vi leder efter. Men vi er i gang med en masse undersøgelser ude på stedet, og vi håber på, at nogen muligvis har set noget før eller efter ulykken, siger Peter Grønbæk.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.