Flere personer anholdt for rasteplads-knivstikkeri
En mand blev lørdag aften stukket med en kniv på en rasteplads nord for Kolding. Søndag er en mand blev varetægtsfængslet i fire uger. Foto: Henning Bagger/arkiv/Scanpix
En mand er uden for livsfare, efter at han lørdag aften blev stukket med kniv på rasteplads nord for Kolding.

Lørdag aften blev en mand stukket med kniv på en rasteplads mellem Vejle og Kolding. Søndag aften er en mand blevet varetægtsfængslet i fire uger ved et grundlovsforhør i Retten i Kolding.

Det oplyser Henrik Dam, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Ved grundlovsforhøret blev en kvinde også fremstillet, men dommeren vurderede ikke, at hun skulle fængsles, så hun blev løsladt igen.

Manden er søndag indlagt men udenfor livsfare.

De to anholdte blev fremstillet for lukkede døre, så derfor er det småt med oplysninger. Vagtchefen kan således ikke oplyse deres alder, og han ved heller ikke, hvordan de forholder sig til sigtelsen.

Det vides heller ikke, om manden har kæret fængslingen.

Vagtchef Mikkel Ross fortalte tidligere søndag til TV Syd, at vidner lørdag så manden blive jagtet rundt af tre til fem mænd på rastepladsen.

- De ser ikke selve knivstikkeriet, men den sårede mand kommer efterfølgende hen til dem for at få hjælp, hvor det viser sig, at han er stukket med en kniv i lysken, sagde vagtchefen søndag til TV Syd.

/ritzau/