Fire elever tævede ti-årig og to ansatte

Krimi
De fire drenge er smidt ud af både Borupgårdskolen og den tilhørende fritidsklub. (Foto: Foto: Google Street View)

Fire drenges adfærd på en skole i Snekkersten kulminerede, da de overfaldt en elev og to ansatte med slag og spark.

En ti-årig dreng og to kvindelige ansatte på Borupgårdskolen i Snekkersten måtte torsdag i sidste uge en tur på hospitalet.

De var alle blevet slået og sparket af fire elever fra skolens 4.-6.-klasser, skriver Helsingør Dagblad.

Ifølge TV 2 havde den ti-årige dreng, som går i 4. klasse, blod i urinen og havde fået tæv, da han i et frikvarter forsøgte at forsvare en klassekammerat, der havde fået sparket sand i hovedet af de fire ældre drenge, som er mellem 11 og 13 år.

De fire elever blev efter episoden smidt ud af Borupgårdskolen, og skoleledelsen har meldt ud, at de ikke ikke vender tilbage til skolen igen.

- Vi er meget chokerede og tager sagen dybt alvorligt. Vi har i gennem længere tid haft et tværfagligt samarbejde omkring de fire drenges adfærd, men vi havde ikke forestillet os, at dette kunne ske, siger skoleleder Tanja Steffe Nøhr til Helsingør Dagblad.

- Vi lægger derfor al vores energi i, at få skabt ro på skolen igen og har derfor også indkaldt til ekstra skolebestyrelsesmøde, og vil også i tættere dialog med kontaktforældre og forældrene i den klasse, som de forurettede går i, tilføjer hun.

Til TV 2 fortæller den ti-årige drengs mor blandt andet, at udover at slå og sparke hendes søn, havde en af de større drenge taget tilløb og var hoppet på ham. Drengene havde også forsøgt, at lave flyvespark og havde givet ham en lussing.