Fingrene væk: Sanger anklager vagt for seksuel krænkelse
Sangeren Morrissey føler sig seksuelt forulempet af en lufthavnsvagt og har nu indgivet en klage over episoden.
Sangeren Morrissey anklager en lufthavnsvagt for at have raget på ham.
Sangeren Morrissey anklager en lufthavnsvagt for at have raget på ham. Foto: Owen Sweeney/OWEN SWEENEY/INVISION/AP

Britiske Morrissey, der lyder det borgerlige navn Steven Patrick Morrissey, føler sig så seksuelt krænket efter en tur igennem San Franciscos internationale lufthavn, at han nu har indgivet en klage. Det skriver BBC.

Den 56-årige sanger skulle med et fly til London, og episoden udspillede sig, da han skulle igennem sikkerhedstjekket.

- Jeg gik igennem den sædvanlige sikkerhedsprocedure, inklusiv scanneren, og alt var godt. Ingen "bib" og heller ikke noget usædvanligt, skriver Morrissey på sin hjemmeside.

- Før jeg kunne samle mine ting sammen fra de sædvanlige bakker, blev jeg kontaktet af en sikkerhedsvagt fra lufthavnen, som stoppede mig, krøb sammen foran mig og befamlede min penis og testikler, skriver sangeren om episoden.

Han fortæller, at han var i selskab med to ansatte fra flyselskabet British Airways, da episoden skete, og de forsikrede ham i, at han kunne klage over det.

Sangeren har nu indgivet en klage om seksuel krænkelse, men talspersoner fra lufthavnen siger, at den normale procedure blev fulgt.

- Efter gennemsyn af tv-optagelserne har vi besluttet, at den pågældende sikkerhedsvagt fulgte standardproceduren i tjekket af denne person, udtaler en talsmand fra administrationen for lufthavnens sikkerhed.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.