FC Helsingør-træner freder sin usikre målmand

Sport
Christian Lønstrup måtte igen se sin keeper lukke mål ind, da FC Helsingør hjemme tabte 0-1 til Brøndby. (Foto: Foto: Claus Bech/Scanpix)

Christian Lønstrup vil ikke ændre på målmandsposten i Helsingør, selv om Mikkel Bruhn har vist svaghedstegn.

FC Helsingørs målmand Mikkel Bruhn har efter oprykningen fra 1. division til Alka Superligaen vist svaghedstegn i flere kampe.

Keeperen har kostet mål, og det gjorde han også søndag, da Brøndby var på besøg. Efter fire minutter tøvede han med sit udspark, som derfor blev blokeret, og situationen førte til mål.

Bruhns træner, Christian Lønstrup, er bevidst om omstændighederne.

- Der er ikke noget, der overrasker mig mere, og jeg synes, vi reagerede meget godt på målet.

- Mikkel stod også en godkendt kamp efterfølgende, siger Christian Lønstrup, som dog måtte se Brøndby løbe med 1-0-sejren.

Helsingør-træneren har dog allerede diskuteret situationen med Mikkel Bruhn.

- Jeg har haft en god snak med Mikkel tidligere på sæsonen, men jeg er ikke sat på jorden for at svine mine spillere til og tale dem til jorden. Det kunne jeg godt gøre, men det får jeg ikke noget ud af.

- Mikkel er inde i en god fase. Han har selvfølgelig kostet nogle mål, men han har altså også reddet os fra at indkassere rigtig mange mål, siger Christian Lønstrup.

På bænken sidder hver uge Aris Vaporakis, som er reserve for Mikkel Bruhn, og Lønstrup har haft ham i spil til at tage over for Bruhn.

- Op til AaB-kampen i forrige runde overvejede jeg, om Mikkel havde behov for at få en pause. Han er på live-tv hver uge, og folk sidder og holder øje med alt, hvad han gør, og alle har en holdning til det.

- Jeg synes, at han i Aalborg viste sig rigtig godt frem ved at tage et straffe, og mod Brøndby viste han, at han altså godt kan håndtere niveauet.

- Man kan godt frygte, at en spiller, der laver fejl, melder sig ud af kampene, men det gør Mikkel ikke. Så jeg tror også, at Mikkel står i næste weekend, siger Christian Lønstrup.

/ritzau/