Fattig kvinde på deltid jubler over kæmpe lottogevinst: "Jeg begyndte at skrige"

(Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix/arkiv)

En fattig kvinde på deltid vandt i sidste uge hele 2,5 millioner kroner i Eurojackpot.

En kvinde kunne i sidste uge lade jublen bryde ud, da hun vandt 2.500.760 kroner i Eurojackpot.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Eurojackpot er et fælles europæisk lotterispil, hvor flere europæiske lander deltager. I sidste uge var det altså en dansk kvinde i 50’erne fra Furesø Kommune, der vandt 2. præmien på cirka 2,5 millioner kroner.

Kvinden spiller fast hver fredag, og hun havde på fornemmelsen, at hun ville vinde en dag. Alligevel kom det som en overraskelse, da hun fandt ud af, at hun havde vundet, da hun tjekkede vindertallene fredag aften.

- Det kom jo helt uventet. Vi sidder der og kigger på TV’et og først ser vi, at vi har de fem vindertal rigtige – hvilket får mit hjerte til at hoppe helt op i halsen. Men da jeg så ser, at der er også er et stjernetal, begynder jeg bare at skrige, fortæller kvinden, der ønsker at være anonym.

Pengene falder på et tørt sted for den midaldrende kvinde, der aldrig har haft meget at rutte med.

- Så længe jeg kan huske, har jeg ikke haft plus på min konto. Og fordi jeg har haft nogle helbredsproblemer og har været igennem en større operation, har jeg været nødt til at gå ned i tid på mit arbejde. Så jeg har ikke haft råd til noget og har været nødsaget til at låne rundt omkring. Disse penge redder mig virkelig, siger hun.

Ferie, behandling for fysiske skavanker, ny ejerlejlighed og forkælelse af sønnen og resten af familien er blot nogle af de ting, kvinden vil bruge pengene på.