Farvel efter 13 år: Nu sælger Helle Thorning huset
Helle Thorning-Schmidt ses her sammen med sin mand Stephen Kinnock og datteren Johanna. Foto: Linda Kastrup/Scanpix/arkiv
Helle Thorning-Schmidt og familien har droppet Østerbro i København.

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt har solgt byhuset på 136 kvadratmeter i Kuhlausgade på Østerbro i København.

Det skriver Ekstra Bladet.

Salgsprisen er endnu ikke tilgængelig, men avisen skriver, at rækkehuset ved den seneste offentlige vurdering var sat til 4,3 millioner kroner.

Helle Thorning-Schmidt og familien kan meget vel høste en pæn gevinst, når den endelige opgørelse for at droppe københavner-adressen dumper ind i mail-boksen i London. Familien købte nemlig huset for 3,68 millioner i 2004, og i 2014 blev nabohuset solgt for 6 millioner kroner.

Sammen med Steve

Helle Thorning-Schmidt, som fyldte 50 år i december, bor i dag i London, hvor hun for første gang i mange år bor sammen med sin mand Stephen Kinnock, mens døtrene Camilla på 18 år og Johanna på 21 år er flyttet hjemmefra.

- Steve går jo med armene oppe og siger, at det kun har taget ham 19 år at få mig herover. Nu står vi op sammen, spiser morgenmad sammen og tager nogle gange metroen ind til byen sammen. Så går vi hver til sit og mødes igen til aftensmad, sagde Danmarks første og hidtil eneste kvindelige statsminister tidligere på året til Billed Bladet.

Helle Thorning-Schmidt varetager i dag direktør-posten for Red Barnets internationale paraplyorganisation "Save the Children", mens 47-årige Stephen Kinnock ser ud til at få fem år mere i det britiske underhus. Han betragtes i hvert fald som favorit til at repræsentere Aberavon ved torsdagens valg.