Få bedre sex med et æble om dagen

Hvis kvinder spiser et æble om dagen, så er det genvejen til en bedre nydelse under sex, viser en undersøgelse.

Hvis kvinder spiser et æble om dagen, så er det genvejen til en bedre nydelse under sex, viser en undersøgelse.

Lækker mad, en lille gave, massage, rødvin og en solnedgang imens I kysser og nusser, er for mange opskriften på et godt forspil, der sørger for maksimal nydelse under sex.

Men du kan også bare spise et æble, og du vil få bedre sex, skriver Huffington Post.

Drømmer du ofte, at du er nøgen? Læs på q.dk hvorfor du gør det

Spiser yngre kvinder æbler, så vil det stimulere de kvindelige kønsorganer og dermed sørger for bedre sex, viser forskning.

Du får større tilfredshed

Forskningen bag den ny viden er foretaget på Santa Chiara Regional Hospital i Italien og påviser, at der et en forbindelse mellem det at spise et æble om dagen og større seksuel tilfredshed.

Selve forskningen afslørede at de kvinder, der deltog i undersøgelserne og spiste et æble om dagen, scorede højest på et indeks, der afslørede om de havde stor nydelse ud af deres sexliv eller ej.

Elsker du ikke dig selv? Få en guide til større selvtilfredshed på q.dk

Forskerne konkluderede, at tilfredsheden skyldes, at æbler indeholder phloridzin, som ligner det kvindelige kønshormon og derfor stimulerer.

Samtidig stimulerer det, ligesom chokolade og rødvin, blodtilførslen til kønsdelene. Og det tilsammen skaber altså en god cocktail, der forbedrer yngre kvinder sexliv, slår forskerne fast:

-Dette studie påviser en forbindelse mellem et daglig indtag af æbler og er bedre sexliv for den yngre kvindelige del af befolkningen.

Af Mette Skøtt, NewsDesk, Aller Media