Eriksen gør det igen: Sørger for sen sejr til Tottenham
Tottenham slog Sunderland med 2-1 efter en ny scoring af Christian Eriksen. Foto: Tim Ireland/AP
Den 22-årige dansker sikrede Tottenham en 2-1-sejr over Sunderland med en scoring to minutter før slutfløjt.

Christian Eriksen blev endnu en gang en sen matchvinder for Tottenham, der lørdag slog Sunderland med 2-1 i Premier League.

Den danske midtbanespiller scorede to minutter før slutfløjt det afgørende mål for Tottenhams værter, da han modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet og via stolpen lagde den i mål.

Det er femte gang i denne sæson, at Eriksen scorer sejrsmålet for Tottenham - tidligere har han afgjort kampene mod Southampton, Hull, Swansea og Leicester.

Sammenlagt er det blevet til otte ligascoringer for midtbanestjernen, der sammen med Harry Kane er topscorer for London-klubben.

Det er tilmed blevet lidt af en vane for Christian Eriksen at score i slutfasen, da han i nu tre kampe har sikret sit hold alle tre point med mål lavet senere end det 88. spilminut.

Den 22-årige dansker var allerede efter tre minutter involveret i hjemmeholdets åbningsmål.

Eriksen lagde fra sin position på højrekanten en drilsk aflevering ind i feltet, hvor en Sunderland-forsvarer kiksede i et forsøg på at sparke bolden ud af farezonen. I stedet endte den hos Jan Vertonghen, der drønede bolden i mål til 1-0.

Christian Eriksen havde en god chance for at udbygge Tottenhams føring et kvarter senere, men gæsternes målmand Costel Pantilimon fik afværget danskerens forsøg med en pragtredning.

I stedet for 2-0 til Tottenham fik Sunderland udlignet efter en halv times spil, da svenske Sebastian Larsson på et direkte frispark sendte bolden op i målhjørnet til 1-1.

Den sene Eriksen-scoring betyder, at Tottenham rykker op på Premier Leagues femteplads - 15 point efter topholdet Chelsea.

/ritzau/