Er Sander fra Bedrag homoseksuel? Nikolaj Lie Kaas svarer på seer-spørgsmål
Nikolaj Lie Kaas spiller en lyssky forretningsmand i serien Bedrag.  FOTO: Scanpix
Skuespilleren svarede i går på chat-spørgsmål fra nysgerrige fans, og han må medgive, at Sander fra drama-serien Bedrag godt kunne være homoseksuel.

Nikolaj Lie Kaas spiller den hårdkogte forretningsmand Alexander Sødergren i dramaserien Bedrag, som sendes hver søndag på DR1 klokken 20.

I går blev det fjerde afsnit sendt, og bagefter svarede en oplagt Nikolaj Lie Kass på spørgsmål fra seerne, og her vagt især et svar fra dr.dk opsigt.

LÆS OGSÅ: Thomas Bo Larsen flytter sammen med hemmelig kæreste

Maj spørger Nikolaj Lie Kaas:
- Hej Nikolaj. Kunne Sander være homoseksuel? Det var et fristende øjeblik i forrige afsnit med Claudia, og der var noget privat på den USB dér;)

Til det svarer skuespilleren, at han selv er i tvivl:
- Tro mig, det har jeg selv tænkt over. Det må jeg lade dig om at tolke.:)

Masser af research er sjovt

Den 42-årige skuespiller når i løbet af chatten at svare på en hel del spørgsmål, og han når endda også at blive forvekslet med Burhan G.

Nikolaj Lie Kaas fortæller blandt andet, at han har forberedt sig til rollen igennem en masse research, som er noget af det ved skuepsillet, han rigtig godt kan lide.

LÆS OGSÅ: Ulrich Thomsen gik til discodans for at imponere pigerne

Samtidig fortæller han Mikkel, som spørger ind til Nikolajs afdøde far, Preben Kaas, at han bestemt tænker på sin far, når han spiller skuespiller, men han sammenligner ikke sig selv med ham:

- Nogen gang kan jeg tænke, at han havde nået at se hvad jeg kan. Men jeg har svært ved at spejle mig i hans skuespil. Der er vi fra langt fra hinanden, synes jeg. Ejer stor respekt for ham dog, skriver Nikolaj Lie Kaas.