Ehlers tryller forgæves i topopgør mod Nashville i NHL

Sport
Nikolaj Ehlers nød personlig succes, da Winnipeg Jets natten til onsdag tog imod Nashville Predators i NHL. (Foto: Foto: James Carey Lauder/arkiv/Scanpix)

Den danske Winnipeg Jets-forward lignede længe en matchvinder, men måtte alligevel forlade isen som taber.

Nikolaj Ehlers blev noteret for sin 25. sæsonscoring, da hans hold, Winnipeg Jets, natten til onsdag tog imod Nashville Predators i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Scoringen skulle dog vise sig at blive en ringe trøst, da Winnipeg måtte gå fra isen med et nederlag på 5-6.

Danskeren bragte hjemmeholdet foran 4-3 med to minutter tilbage af anden periode.

Det skete, da han blev sendt afsted af Patrik Laine i højre side af banen. Den lynhurtige nordjyde tog et par træk og sendte pucken op i det fjerneste hjørne med et svirp med håndleddet.

Ehlers kom igen i fokus, da han midtvejs i tredje periode satte Paul Stastny i scene ved scoringen til 5-3 til hjemmeholdet.

Det var Ehlers' 23. assist i denne sæson.

Men bedst som canadierne begyndte at ligne sikre vindere af kampen, vågnede udeholdet op og fik hurtigt reduceret til 4-5 på en scoring af Craig Smith.

Tre minutter senere kunne Ryan Johansen udligne. Og med et minut tilbage af kampen sendte Ryan Hartman hjemmepublikummet til tælling med sin scoring til kampens resultat 6-5 til Nashville.

Nederlaget betyder ikke noget for Winnipegs placering i toppen af Western Conference, hvor holdet indtager en tredjeplads.

Canadierne ligger fire point efter Nashville Predators og Vegas Golden Knights, der begge har spillet en kamp færre.

/ritzau/