Efter shitstorm: Jensen's Bøfhus fortryder sag mod lille fiskerestaurant

Jensen's Bøfhus vandt i 2014 en sag om brugen af navnet Jensens. Bøf-kædens ejer, Palle Skov Jensen, fortryder i dag hele sagen. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Kunne ejeren af Jensen's Bøfhus gøre det om, ville han ikke have trynet Jensens Fiskehus i den spektakulære navnestrid fra 2014.

Jensen's Bøfhus blev godt og grundigt gennemstegt, da over 110.000 danskere for et par år siden blev rasende på bøf-kæden og meldte sig ind i den nu lukkede Facebook-gruppe "Boykot Jensens Bøfhus".

Årsagen var, at Jensen's Bøfhus trak en lille fiskerestaurant i Sæby i retten. Restauranten hed Jensens Fiskehus, og det ville Jensen's Bøfhus ikke have.

Bøfgiganten fik medhold, og den lille fiskerestaurant fjernede "Jensens" og hedder i dag Jacobs Fiskerestaurant.


Jacobs Fiskerestaurant, da den hed Jensens Fiskehus og var ved at blive trynet af store Jensen's Bøfhus. Jacob Jensen har siden lagt fornavn til, så restauranten i dag hedder Jacobs Fiskerestaurant. Foto: Scanpix/arkiv

Sagen - og specielt folkets raseri på Facebook - fik så store konsekvenser for bøfgiganten, at Jensen's Bøfhus' ejer, Palle Skov Jensen, i dag fortryder.

Det fortæller han til DR-radioprogrammet P1 Business.

- Der var jeg ude af trit med mange af vores gæster, og vi kunne have kommunikeret bedre. Det har vi lært af, og i dag kommunikerer vi meget bedre på de sociale medier, siger Palle Skov Jensen i radioprogrammet.

Palle Skov Jensen fortryder desuden, at han ikke gik ind i en tættere dialog med fiskerestaurantens ejer, Jacob Jensen.

Jensen's Bøfhus søger i dag en medejer for at få ny vind i sejlene efter kæmpe underskud i både 2013 og 2014.

- Vi vil gerne vokse og åbne nye butikker i et højere tempo, og de planer koster en del penge. Derfor er vi ude at se på, hvordan vi kan skaffe kapital, og vi kigger efter en partner, sagde Palle Skov Jensen til dagbladet Børsen for knap tre uger siden.


Palle Skov Jensen: Vi kunne have kommunikeret bedre. Foto: Scanpix/arkiv