Efter groft overfald: 42-årig mand er død
Politiet leder efter en eller flere gerningsmænd efter et overfald i Greve, hvor en 42-årig mand er død af sine kvæstelser. Arkivfoto Foto: Colourbox/free
Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set en mand i klammeri med andre ved Greve Midtby Center mandag.

En 42-årig mand er tirsdag aften afgået ved døden, efter at han mandag blev fundet bevidstløs i Greve.

Han havde skader i baghovedet og blødninger i hjernen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der er sikker på, at der har været tale om et overfald. Problemet er bare, at der mangler vidner til at bekræfte episoden.

- Vi tør godt sige, at der er tale om et groft overfald. Vi har efterforsket og afhørt en række vidner, der har hørt om overfaldet. Vi skal bare finde nogen, der har set det, siger vagtchef Michael Winsløw til Ritzau.

Den 42-årige mand fra Greve blev fundet liggende bevidstløs mandag klokken 17.36 ved Greve Midtby Center 14B, oplyser politiet.

- Der blev ringet 112, så vidner har fundet ham liggende på stedet, siger vagtchefen.

Da ambulance og politi ankom til stedet, blev manden skønnet kraftigt påvirket af spiritus.

Derudover blev det konstateret, at han havde "nogle få skader, herunder en mindre skade i baghovedet", meddeler politiet.

Den bevidstløse mand blev i første omgang kørt til Køge Sygehus, men måtte efterfølgende overføres til Rigshospitalet.

Her blev han lagt i respirator på grund af en kraftig blødning i hjernen. Tirsdag aften døde han på hospitalet. Han nåede ikke at komme til bevidsthed.

Ingen vidner har tirsdag aften henvendt sig til politiet, og det er derfor usikkert, hvad der gik forud for fundet af manden. Der er heller ingen mistænkte i sagen.

Politiet vil derfor gerne høre fra vidner, der har set den 42-årige i klammeri med andre ved centerindgangen ved gangbroen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 114.

Mandens pårørende er underrettet.

/ritzau/