Duncan er ligeglad med at gå glip af årets pokalfighter

Sport
Morten "Duncan" Rasmussen scorede forgæves i pokalfinalen. (Foto: Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Angriberen Morten "Duncan" Rasmussen vil have AGF meget højere op i tabellen i næste sæson.

FCK-spilleren William Kvist fik sølle to stemmer mere end Morten "Duncan" Rasmussen i kampen om at blive kåret som årets pokalfighter, da FC København vandt 2-1 over AGF i pokalfinalen.

AGF-angriberen var dog ligeglad med at gå glip af den kåring og lykønskede Kvist som årets pokalfighter. Kvist fik otte stemmer fra de fremmødte sportsjournalister.

- Det bruger jeg ikke noget tid på. Jeg gik efter at vinde pokalen. Den rigtige og store pokal.

- Det var William, der scorede sejrsmålet, så den fik han, konstaterer Morten "Duncan" Rasmussen tørt.

Kvist scorede til slutresultatet 2-1 efter 78 minutter på et langskud, men indtil da kunne kampen være gået begge veje.

- Det overraskede os ikke, at vi var godt med i kampen. Vi har mødt FCK to gange tidligere i denne sæson, og jeg var med i den ene. Vi spillede uafgjort begge gange.

- Så vi vidste, vi havde en fair chance. Når vi spiller godt, kan vi slå alle hold. Vi har slået nummer to og tre i ligaen på udebane, lyder det fra AGF-angriberen.

Duncan scorede selv til 1-1 og var stolt over den støtte, AGF fik fra omkring 18.000 euforiske aarhusianere. Der var i alt 35.828 tilskuere i Parken.

- Det var fuldstændig fantastisk at få den opbakning. Det turde vi ikke engang at have drømt om. At det kunne blive så fedt. Så vi er selvfølgelig utroligt skuffede over, at vi ikke kunne give fansene pokalen.

- Vi håber, at den opbakning vil fortsætte, og så håber vi at kravle en del højere op i tabellen i næste sæson, end hvor vi ligger nu, siger Duncan.

/ritzau/