Dramatisk X Factor-aften: Deltager bryder sammen
Oliver er ude af "X Factor". Foto: Martin Sylvest/Scanpix
Det andet liveshow i dette års "X Factor" blev endestationen for unge Oliver.

Der var danske hits og et kendt rockband på scenen, da "X Factor" fredag aften rullede over skærmen.

Den danske rockgruppe Nephew gæstede nemlig X Factor-studiet i sæsonens andet liveshow, som også blev det sidste for Oliver.

Oliver røg fredag aften i farezonen for anden uge i træk, hvor han denne gang stod over for duoen Anne Mette og Tomas.

Dermed blev det i sidste ende dommer Remee, der skulle træffe valget om, hvem der skulle have lov til at fortsætte i konkurrencen, da dommer Thomas Blachman valgte at sende sin duo videre, mens dommer Sanne Salomonsen pegede på sin egen solist, Oliver, til at fortsætte i showet.

Remee besluttede at sende Oliver hjem med den begrundelse, at det endnu var for tidligt for den unge deltager at konkurrere i underholdningsprogrammet.

Aftenens tema var "Made in Denmark", hvilket betød, at deltagerne skulle synge sange af danske artister.

Fredag aften var det igen Joakim Linde Ingversen, som styrede løjerne. For anden uge i træk vikarierede han nemlig for sin kone, tv-værtinden Sofie Linde, som for nylig blev mor til parrets datter.

Vinderen af årets "X Factor" får en rejse til Los Angeles, hvor vedkommende i fire dage skal modtage privatundervisning af Lady Gagas faste koreograf og visuelle instruktør.

Derudover skal vinderen også modtage sangtræning hos Eric Vetro, der er såkaldt vocal coach for blandt andre Katy Perry, Ariana Grande og Pink. Og så får årets vinder også lov til at indspille en ep.

"X Factor" sendes fredag aften på DR1 klokken 20.00. I næste uge ryger endnu en deltager ud.

/ritzau/