DR-vært i voldsomt uheld på motorvejen: Et mirakel jeg er i live

Underholdning
Jan Hellesøe kører en dyr bil og det reddede formentlig hans liv. (Foto: Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix)

DR-værten Jan Hellesøe var torsdag morgen involveret i et uhyggeligt trafikuheld.

Det var lige ved at gå helt galt for Jan Hellesøe, der er tv-vært på programmet "Fuckr med dn hjrne" på DR.

Tidlig torsdag morgen var han nemlig involveret i et voldsomt uheld på motorvejen mellem Kolding og Haderslev, skriver Ekstrabladet, der også har billeder fra uheldet.

- Det, jeg gentagne gange hørte, var, at for det første var det et mirakel, at jeg var i live og for det andet, for fanden det var godt, at jeg havde en dyr bil, for ellers havde jeg været død, siger Jan Hellesøe til Ekstrabladet.

Uheldet skete ved, at tv-værten og psykologen med omkring 110 kilometer i timen kørte op bag i en langsomtkørende lastbil, forklarer han til avisen.

Lige inden han bragede ind i bagenden var det dog hverken, familie, venner eller Gud, han tænkte på. Han så heller ikke sit liv passere revy, forklarer han.

- Jeg tænkte bare, hvor meget kunne jeg dukke mig, for at jeg kunne komme ned under den her lastbil, hvis jeg ikke kom nok over til venstre. Jeg kunne ikke dukke mig ned, fordi min sikkerhedssele allerede var låst. Og der skete det så, siger til Ekstrabladet.

Jan Hellesøe overlevede uden en skramme, mens hans bil har set bedre dage. For at sige det mildt.

DR-værten blev overrasket over, at der hurtigt stod to Falck-reddere ved siden af ham og tilså ham. Det skyldtes dog ikke en hurtig udrykning, men istedet, at de to reddere var på vej på arbejde og rent tilfældigt var kørt lige forbi, forklarer han. 

Efter planen skal han optræde i København i aften.