DR-vært i det røde felt: "Noget af det mest latterlige"
DR-værten Peter Møller er rasende på Den Korte Avis. Foto: Christian Als/Scanpix/arkiv og Bjarne Bergius Hermansen/DR
"Latterligt". Sådan skriver Peter Møller fra DR Sporten efter Den Korte Avis beskylder ham for, at bære en T-shirt i sympati for Hamas.

DR-værten Peter Møller har fået andet at tænke på end fodbold.

Det indvandrerkritiske medie Den Korte Avis mener, at en T-shirt, som Peter Møller havde på under en udsendelse, er en støtte til den fundamentalistisk-islamiske bevægelse, Hamas.

Det skriver BT.

Beskyldningen har fået Peter Møller til tasterne og i en reaktion på sin Facebook-profil skriver han "STOP nu jer selv på Den Korte Avis".

Den famøse T-shirt, som ifølge Den Korte Avis er en støtte til Hamas, viser en hånd med tre udstrakte fingre. Ifølge Den Korte Avis er det et symbol blandt palæstinensere og er kendt under betegnelsen "De tre Shalits". Symbolet "blev brugt af Hamas-sympatisører, efter at tre israelske studerende var blevet kidnappet og dræbt på Vestbredden i sommeren 2014", skriver Den Korte Avis.

Peter Møller forklarer på Facebook, at symbolet på hans t-shirt er døvetegnet for bogstavet W: "Trøjen er fra det kendte danske modefirma Wood Wood - derfor et W. (hvilket sælgeren i butikken også oplyste, da vi købte den)."

"At kæde mig og DR sammen med Hamas er da noget af det mest latterlige, jeg nogensinde har læst", skriver Peter Møller videre.

Den Korte Avis drives af den tidligere politiker Karen Jespersen og Ralf Pittelkow, som blandt andet har været spindoktor for den tidligere socialdemokratiske statsminister Poul Nyrup Rasmussen.