Det gør Margrethe med alle blomsterbuketterne

Her ses dronning Margrethe modtage en af de mange buketter. (Foto: Foto: Bo Amstrup/Scanpix)

Dronningen afslutter snart årets første sommertogt. Den 77-årige monark drager af sted på det andet sommertogt i slutningen af august.

Dronning Margrethe er draget på årets første sommertogt på Kongeskibet Dannebrog, og hvor end den 77-årige monark lægger til havn, mødes hun af flag, buk og blomsterbuketter.

På et opslag på sin officielle Instagram-profil afslører kongehuset nu, hvor dronningen gør af de mange blomster, hun får overrakt under hvert besøg.

- De mange buketter, som Hendes Majestæt Dronningen modtager under et sommertogt, pynter på Kongeskibet Dannebrog, hvor der her til aften (torsdag, red.) afholdes reception, skriver kongehuset.

På opslaget har kongehuset delt tre billeder af tre forskellige buketter, som dronningen har fået.

Dronningen drager på to sommertogter i år. Fra den 13.-14. juni besøgte hun Kalundborg Kommune, mens hun den 15. og 16. juni befinder sig i Mariagerfjord Kommune.

Sommerens sidste sommertogt finder sted fra den 30. august til den 1. september, hvor dronningen aflægger besøg i Bornholms Regionskommune, oplyser kongehuset på sin officielle hjemmeside.

Dronningen tager igen i år turen rundt i landet alene. Tidligere har hun været ledsaget af prins Henrik, som hun kunne fejre guldbryllup med efter 50-års ægteskab lørdag den 10. juni, men han har droslet helt ned på de royale pligter.

Parret tilbragte dog bryllupsdagen om bord på skibet.

Se blomsterbillederne her: https://www.instagram.com/p/BVXpsCGgPv2/?taken-by=detdanskekongehus

/ritzau/FOKUS