Derfor er danskerne blevet vilde med web TV

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Gennem de seneste år er web TV blevet mere og mere populært. Årsagerne er mange, men det skyldes især, at danskerne værdsætter den frihed der medfølger, når man kan se TV på sin computer og smartphone. Nogle TV-udbydere er endda begyndt at tilbyde, at du kan tage dine TV-kanaler med på ferie.

Vi ser nærmere på, hvad web TV er, og hvorfor det er blevet så populært.

Web TV – din egen hjemmebiograf

Web TV giver dig mulighed for at få din egen hjemmebiograf. Ikke nok med, at du har direkte adgang til enormt mange kanaler med et enkelt tryk på fjernbetjeningen, så tilbyder langt de fleste udbydere af web TV også en platform, hvor du kan leje film on demand.

På den måde får du nem adgang til de seneste premierefilm og gamle klassikere, lige når du føler for det. Du kan derfor roligt slå benene op på sofaen fredag aften, gribe fjernbetjeningen og gå på opdagelse i filmbiblioteket.

Mangler du en kanal? Tilføj den med web TV

En af de store fordele ved web TV er, at du er koblet direkte op til internettet. På den måde har du også en stor frihed, når det kommer til at vælge TV-pakker og kanaler.

Hvis du er utilfreds med din TV-pakke, kan du lynhurtigt ændre den online, så du får en TV-pakke, der passer til dig. Typisk er det også muligt at tilføje enkelte TV-kanaler til dit abonnement, hvis de ikke fremgår af din nuværende TV-pakke. På den måde kan du tilføje en eller flere af dine favoritkanaler til dit abonnement, uden du skal betale det hvide ud af øjnene for den helt store pakke.

Web TV – Tag dine kanaler med på farten

Med web TV har du altid din yndlingskanal i nærheden. På den måde går du ikke glip af fodboldbraget, når du sidder i toget, og du er opdateret på reality-showet, selvom du ligger i sengen.

Det eneste det kræver er, at du har en bærbar eller en smartphone med internetforbindelse i nærheden, så er du klar til at gå online.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret