Derfor bør du anskaffe dig en pilleovn

Advertorials

Sponsoreret indhold:

Overvejer du, om det er det værd at anskaffe dig en pilleovn? Så er svaret ja. Før i tiden var en pilleovn stor og klodset at have til at stå i stuen. Det er de ikke i dag, og der er gjort meget for designet, så de pynter i hjemmet.

Det der adskiller en pilleovn fra en almindelig brændeovn er, at den er lettere at bruge, og så varer opvarmningen i længere tid, hvilket også gør den mere miljørigtig.

Fordele ved pilleovnen

Der er adskillige fordele ved en pilleovn bl.a.:

• De moderne pilleovne er fuldautomatiske, hvilket vil sige, at de er elektronisk styrede og er tilsluttet en termostat, som selv sørger for at regulere til den temperatur du ønsker, så du ikke skal gå og holde øje med temperaturen hele tiden.

• Dermed tænder den selv, når der er for koldt i rummet, og slukker, når der er for varmt.

• Pilleovne benytter træpiller som brændsel, hvilket har den store fordel, at de holder meget længere end almindeligt brænde. Det vil sige, at i stedet for at du skal gå og fylde brænde på flere gange om dagen, for at holde den i gang, kan du nøjes med at fylde piller på ca. hver anden dag.

• Pilleovnen kan sættes i gang blot med en enkelt sms, så du slipper for at skal sidde og rode med optænding, hver gang der er for koldt.

• I dag har pilleovne sådan et design, så de giver den samme hygge som f.eks. en brændeovn gør.

• Sidst men ikke mindst, kan du med en pilleovn spare utrolig mange penge på din varmeregning, da den ikke bruger lige så meget energi som andre varmekilder, hvilket også gør den mere miljørigtig.

En pilleovn kan fås i mange forskellige designs og farver, så du skal blot tage stilling til, hvilken en der passer perfekt ind i netop dit hjem. 

Ovenstående indhold er sponsoreret