Den nye stjerne fra 'Bedrag': Løb er dødkedeligt, mad er godt
Natalie Madueno elsker at spise mad og spille skuespil.  FOTO: Scanpix
Hun er Danmarks nye stjerne og spiller en af hovedrollerne i DR-serien Bedrag. Privat elsker hun mad, og er taknemmelig for sin nye rolle, men én ting gør hun mest af pligt.

Den 28-årige skønhed Natalie Madueno er netop uddannet skuespiller, men er allerede et navn, vi taler om hjemme i stuerne.

Hun spiller rollen som chefjuristen Claudia i drama-serien Bedrag, der vises på DR1 om søndagen. Her bliver den enlige mor viklet ind i et spind af penge, magt og intriger, og den unge skuespiller er vild med sin rolle.

Hun fortæller til Billed Bladet, at hun elsker sit fag, og drømmer om at kunne lave meget mere.

I serien Bedrag er en af hovedtemaerne grådighed, og personligt kender Natalie mest af alt til grådighed, når det kommer til mad:

- Jeg kan godt være grådig efter mad. Jeg elsker mad. Al mad. Og jeg kan rigtig godt lide at lave mad. Det er fantastisk at lave mad til andre , men jeg er også glad for bare at lave mad til mig selv, siger hun.

Se også: Skøn billedserie med Poul Reichhardt og alle de andre gamle skuespillere

Den nødvendige motion

Mindre grådig er skuespilleren, når det kommer til motion, fortæller hun:

- Jeg holder min krop i gang. Også fordi mit fag forlanger det. Derfor løber jeg, selv om jeg synes, det er dødkedeligt. Men det er vigtigt hele tiden at have en nulstillet krop, som er klar til at gå på arbejde med mig. Det handler om, at hvis jeg en dag pludselig skal spille én, der løber enormt meget, jamen, så skal jeg kunne det. Så jeg går også i fitnesscentret en gang imellem for at holde min krop sund

Ja, Natalie Madueno kan altså ikke komme udenom, at hun er nødt til at løbe en tur nu og da, men heldigvis kan hun glæde sig over, at det giver plads til ekstra god mad.  

Se også: