Demi Moores hemmelighed: Jeg har mistet mine fortænder på grund af stress
- Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det var skateboarding eller noget andet sejt, der var synderen, men jeg synes, det er noget, der er vigtigt at dele, fortalte Demi Moore. Grunden til hendes delvise tandløshed er nemlig stress. Foto: AFP
I et talkshow afslørede Hollywood-ikonet Demi Moore, at hendes udseende ikke er så fejlfrit, som det ser ud.

Den amerikanske skuespillerinde Demi Moore har adskillige gange fremvist et fejlfrit smil på Hollywoods røde løbere.

Men faktisk kan den 54-årige "Ghost"-stjerne takke moderne tandpleje for sin perfekte perlerække af tænder.

Da skuespilikonet for nylig besøgte det amerikanske talkshow "The Tonight Show", afslørede hun nemlig for vært Jimmy Fallon, at hun mangler begge sine fortænder. Det skriver blandt andre mediet Daily Mail.

- Jeg mistede mine fortænder. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det var skateboarding eller noget andet sejt, der var synderen, men jeg synes, det er noget, der er vigtigt at dele, fortalte skuespillerinden.

Grunden til Demi Moores delvise tandløshed er nemlig stress. Hun havde endda medbragt et billede for at vise seerne, hvordan hun ser ud uden den ene fortand.

- Jeg slog den ud. Det var næsten, som om den faldt ud, og min garanti var udløbet. Tak Gud for moderne tandpleje, lød det fra "Striptease"-stjernen.

Skuespillerinden har senere fået rekonstrueret sine tænder. Det har hun gjort på trods af, at hendes tre døtre alle holder af det tandløse look.

- De elsker at se mig uden tænder, for de synes, det får mig til at se mere sårbar og menneskelig ud, lød det fra Demi Moore.

/ritzau/FOKUS