Politiker: Offentlig udstilling af jobcenter-ansatte hører ingen steder hjemme
Badar Shah, Alternativet København

Badar Shah, politisk ordfører for Alternativet København.
Foto: Privat

Mandag den 9. juli kom det frem, at en bisidder havde hængt en række medarbejdere ud på nettet, som arbejder i Kolding jobcenter.

Jeg kan forstå frustrationen, når man sidder og kæmper imod et system, som gentagne gange nægter at give borgeren den ret, som de er berettiget til at modtage.

Men kritikken burde rettes mod selvsamme system og ikke de medarbejdere, som gør deres arbejde – og ja, kritikken burde rettes til de politikere, som i sidste ende står som forvaltere af systemet.

Jeg sidder selv i beskæftigelses- og integrationsudvalget i København og borgernes kritik – om et system, der gang på gang fejler – burde ramme mig og de andre ansvarlige politikere, og ikke de ansatte, som blot forsøger at gøre deres arbejde.

Det er vores ansvar som politikere at rette op på systemet, hvis borgerne bliver dårligt behandlet af systemet.

 

 

Dette er et debat-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Vi opfordrer dig til at engagere dig i emnet, men med konstruktive og respektfulde refleksioner. Vi opfordrer til en positiv debat, hvor vi diskuterer sagen, ikke personen. På den måde skaber vi sammen en debat, man gerne vil være en del af. Ikke fri for!
Avisen.dk forbeholder sig retten til at moderere i indlæg, der er ringeagtende eller indeholder personlige angreb.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.