Danske mixeddoubler ryger ud af Indonesia Open

Sport
Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i Indonesien med 21-14, 13-21, 7-21 til det indonesiske par Hafiz Faisal og Gloria Emanuelle Widjaja. (Foto: Foto: Paul Ellis/AFP)

Anden runde blev endestationen for det sjetteseedede par, Mathias Christiansen og Christinna Pedersen.

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er ude af badmintonturneringen Indonesia Open.

I anden runde tabte den sjetteseedede danske mixeddouble 21-14, 13-21, 7-21 til det indonesiske par Hafiz Faisal og Gloria Emanuelle Widjaja.

Christiansen og Pedersen kom ellers godt fra start ved at vinde første sæt, der startede som en tæt affære indtil stillingen 9-8 i dansk favør.

Herefter trak danskerdoublen fra med fem point på stribe, og det kom det indonesiske hjemmebanepar aldrig tilbage fra.

Andet sæt gik til Faisal og Widjaja, efter at de satte en god slutspurt ind, og i tredje sæt satte indoneserne danskerne til vægs - blandt andet på baggrund af syv point på stribe.

Og med nederlagene til parrene Niclas Nohr/Sara Thygesen og Joachim Fischer Nielsen/Alexandra Bøje er der ikke længere dansk deltagelse i mixeddouble-rækken.

Faktisk er der kun en enkelt dansk doublekonstellation med i fredagens kvartfinaler.

Det er Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, der torsdag besejrede et indonesisk par i to sæt med cifrene 21-12, 21-17.

Den danske herredouble er femteseedet i turneringen og står nu over for de førsteseedede hjemmebanefavoritter, Marcus Gideon og Kevin Sukamuljo.

/ritzau/