Dansk webshop forhandler populære ure til hele verden

Sponsoreret indhold:
Dansk design kan noget helt særligt – dette gælder ikke mindst for Chris Copenhagen, som er et dansk urmærke af nyere dato, hvis stilfulde designs allerede er anerkendt på det internationale marked. Bag succesen står grundlæggeren, Chris Kaiser Sørensen, som formår at kommunikere fragmenter af det historiske København med et minimalistisk udgangspunkt for det enkelte ur og dermed formår at skabe design med dybde.

Chris Copenhagen oplever en stigende grad af popularitet på det danske såvel som det internationale marked. Selvom Chris Copenhagen havde sin spæde start i 2016 og altså lancerede sin allerførste kollektion for mindre end 2 år siden, har webshoppen siden været i hastig udvikling og er nu kendt for den kompromisløse kvalitet og dybde i design, der gør hvert enkelt ur til et unikt mesterværk i sig selv.

Et ægte urmærke

Væksten hos Chris Copenhagen bunder blandt andet i et skarpt, visionært fokus, hvor det at producere kvalitetsure med største præcision har været det primære mål. De fleste mærker vælger at designe flere forskellige former for accessories og produkter, men hos Chris Copenhagen forhandles der bevidst kun armbåndsure for netop at ramme plet i forhold til kundernes efterspørgsel om kvalitet og design. På den måde kan det med rette siges, at Chris Copenhagen er et ægte urmærke, og passionen skinner tydeligt igennem de nøjsomt producerede armbåndsure, der hver har deres baggrundshistorie, ud fra hvilken designet er inspireret.

Selvom designerurene fra Chris Copenhagen har afsæt i danske historier, forhandles urene også i andre lande, og der kommer løbende nye forhandlere til. Webshoppens blog opdateres jævnligt med nyheder omkring nye forhandlere og andre spændende tiltag, og der findes selvfølgelig også et væld af Chris Copenhagen ure til både damer og herrer – hvert ur med dets unikke inspirationsforhold til Københavns særskilte perler.

Et ur kræver kvalitet

Armbåndsuret har man med sig overalt, og det skal dermed kunne holde til hverdagens mange skrammer. Netop derfor er det værd at investere i et ur af høj kvalitet. Hos Chris Copenhagen er urene udstyret med safirglas, som er den mest holdbare type urglas, hvis styrke og holdbarhed nærmest umuliggør, at glasset splintres eller ridses.

Alle detaljer er der kredset om hos Chris Copenhagen, og det er muligt at finde ure til enhver stil eller anledning. Den delikate balance mellem simpel elegance og atypiske detaljer og farvesammensætninger gør Chris Copenhagens ure til noget særligt og således meget mere end blot et ur. De populære designerure forhandles i flere og flere webshops samt fysiske butikker, og du kan med fordel læse meget mere om ure online.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret