Dansk supermodel: Ja til ”Vild med dans”

Underholdning
De amerikanske TV-seere kan måske snart nye danske Nina Agdal på dansegulvet. (Foto: Ritzau Scanpix)

Nina Agdal, der har dannet par med Leonardo DiCaprio, har mod på at kaste sig ud i den amerikanske udgave af danseprogrammet.

Hun forstår i den grad at føre sig frem på catwalk'en, men kan den danske supermodel Nina Agdal også erobre dansegulvet? Det finder vi måske snart ud af.

Den 27-årige model er nemlig åben for at deltage i ”Vild med dans” – desværre dog kun i den amerikanske udgave af programmet, der hedder ”Dancing with the Stars”.

Programmet er om muligt endnu mere populært i USA end i Danmark, og folkene bag programmet har flere gange haft følerne ude hos Nina Agdal.

– Jeg er faktisk blevet spurgt et par gange, men jeg var nok for genert. Hvis de spørger mig igen, vil jeg nok sige ja, afslørede hun, da Daily Mail mødte hende på den røde løber i New York.

Kæreste med DiCaprio

Nina Agdal, der er født i Hillerød, men bosat i USA blev verdensberømt på ingen tid, da hun i 2014 optrådte på forsiden af ”Sports Illustrated Swimsuit Edition”, og interessen for den langbenede dansker eksploderede, da hun for et par å siden blev kærester med ingen ringere end superstjernen Leonardo DiCaprio.

Gennem de sidste par år har Nina Agdal dannet par med Jack Brinkley-Cook. Ritzau Scanpix

Forholdet mellem de holdt ikke længe, og siden 2017 har Nina Agdal i stedet dannet par med Jack Brinkley-Cook. Han er søn af en anden supermodel, Christie Brinkley.

Og ender det med, at Nina Agdal stiller op i danseprogrammet, kan hun hente masser af råd hos svigermor. Christie Brinkley medvirkede nemlig selv i programmet i årets udgave, men måtte forlade det efter kort tid, da hun faldt og brækkede en arm.

Danske Nina Agdal har de senere år slået sit navn fast som en af de meste eftertragtede modeller i verden. Ritzau Scanpix