Dansk kendispar i bittert opgør: Sangerinde risikerer millionbøde

Underholdning
Aura Dione og Janus Friis blev kærester i 2011. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Sangerinden Aura Dione opgiver at kæmpe mod ekskæresten Janus Friis i USA.

Sangerinden Aura Dione og Skype-milliardæren Janus Friis har kæmpet en bitter kamp, siden de to kendisser gik fra hinanden.

Men nu ser det ud til, at den danske sangerinde opgiver en del af den kamp, der ligger i de amerikanske retssale. Det skriver Ekstra Bladet.

Aura er stævnet i to sager i USA. Men nu kaster hun håndklædet i ringen i den ene. Her er hun er blevet stævnet af sit eget firma, efter Janus Friis overtog kontrollen med det.

- Aura kan ikke mere hamle op med Janus Friis på grund af hans enorme formue, siger sangerindens advokat, Bjarke Vejby, til Ekstra Bladet.

Og sangerinden risikerer, at den bitre kamp med eks'en kommer til at koste hende endnu dyrere. Hvis hun ikke dukker op til retsmøderne risikerer hun nemlig en udeblivelsesdom, og bøden for det kan løbe op i halvanden million dollars. Det svarer til 9.873.150 kroner.

Janus Friis har ikke ønsket at kommentere sagen.

- Der er ingen kommentarer, da det fortsat er vores holdning, at denne sag ikke skal føres i medierne, siger hans pr-agent, Pernille Garde Abildgaard, til Ekstra Bladet.

Skype-milliardæren har tidligere sagsøgt sangerinden for flere millioner, ligesom han har krævet en forlovelsesring til en værdi af tre millioner kroner retur. Den spraglede sangerinde og den sky milliardær blev kærester i 2011 og nåede at blive forlovet, inden det hele ramlede.