Dansk fodbodspiller giver fans en omgang i England

Mathias "Zanka" Jørgensen lokker med en gratis omgang til de Huddersfield-fans, der tager med til Southampton.
Mathias "Zanka" Jørgensen har spillet samtlige minutter for Huddersfield i den indeværende Premier League-sæson.
Mathias "Zanka" Jørgensen har spillet samtlige minutter for Huddersfield i den indeværende Premier League-sæson. Foto: John Sibley/Scanpix

Den danske Huddersfield-spiller Mathias "Zanka" Jørgensen er formentlig en ganske populær herre blandt Huddersfields tilhængere.

For ikke nok med, at forsvarsspilleren har bidt sig fast i Premier League-klubbens startopstilling, så krydrer han nu de fine præstationer på banen med en julegave til Huddersfield-tilhængerne.

Den tidligere FCK'er og landsholdsspiller lover således en omgang til alle fans, der rejser den lange tur til holdets udekamp lørdag.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Her skal Huddersfield fra det nordcentrale England til Southampton i det sydlige England. En tur på knap 400 kilometer hver vej.

- Jeres støtte i år har været helt fantastisk, og derfor vil jeg gerne give noget særligt til jer, der rejser til Southampton på lørdag. Jeg håber, at I kan lide gaven, siger Mathias "Zanka" Jørgensen i en video på Twitter.

I videoen omtaler han sig selv "Zanka Claus" - et navn med udgangspunkt i danskerens eget kælenavn og det engelske ord for julemand, Santa Claus.

Huddersfield-tilhængerne vil i Southampton få udleveret et gavekort på en omgang, som kan indløses i klubbens kamp mod Stoke på hjemmebane 26. december.

Huddersfield rykkede sidste sæson op i den bedste engelske række efter en playoffsejr over Reading, og indtil videre har oprykkeren gjort det godt.

Klubben indtager i øjeblikket 11.-pladsen i Premier League med 21 point efter 18 kampe. Senest vandt Huddersfield 4-1 ude over Watford.

Sammen med adskillige andre nyindkøb tilsluttede Mathias "Zanka" Jørgensen sig i sommer Huddersfield. Han er en ud af blot 13 markspillere i Premier League, der indtil videre har spillet samtlige minutter i sæsonen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.