Dansk firma giver kæmpe bonus: Ansatte får 65.000 kroner hver
"Dygtige og dedikerede medarbejdere har medvirket til, at vi har haft nogle gode, sunde år. Vi håber, at der kommer mange flere," skriver Maria Bruun i en pressemeddelelse. Foto: Pressefoto Interdan
"Dygtige og dedikerede medarbejdere" får en kontant tak af firmaet Interdan Holding.

På den gode side af 20 millioner kroner. Så mange penge deler bilfirmaet Interdan Holding ud til sine ansatte.

Flere end 300 fastansatte får nemlig hver 65.000 kroner som en kontant bonus i anledningen af firmaets 65 års jubilæum, skriver virksomhedens direktør, Maria Bruun, i en mail til BT.

Til medarbejderne har ledelsen skriftligt begrundet den rundhåndede gestus med ordene:

"Dygtige og dedikerede medarbejdere har medvirket til, at vi har haft nogle gode, sunde år. Vi håber, at der kommer mange flere".

HAR DU OGSÅ FÅET BONUS PÅ DIN ARBEJDSPLADS? SKRIV TIL OS PÅ TIP@AVISEN.DK

Ifølge BT var det stifteren K.W. Bruuns leveregel, at penge aldrig må være målet, men midlet. Og midler flyder der, her 87 år efter Interdan Holding blev stiftet, gennem virksomheden.

Således skriver BT, at Interdan Holding i dag er et milliardforetagende, som, ud over at importere og distribuere bilmærker som Peugeot, Chevrolet, Citröen og Mitsubishi i Danmark, Sverige og Baltikum, også investerer i ejendomme i ind- og udland og leaser biler i luksusklassen.

Her kan du læse, at Lars Larsen også er i gavehumør. Han har lige givet de ansatte i JYSK en kæmpe bonus.

Sidste år havde Interdan Holding et overskud på 206 millioner kroner efter skat.

Tak til DF

Interdan-familien gjorde sig tidligere på året bemærket, da der i flere store dagblade blev indrykket en stort opsat annonce med tak til Dansk Folkeparti.

I annoncen stod blandt andet: "Kære Dansk Folkeparti – Vi skylder jer en stor og oprigtig Tak for opbakning til nye tekniske afgifter, som fremover vil give flere danskere adgang til dyre luksusbiler."

Annoncen blev indrykket efter Dansk Folkeparti havde foreslået et opgør med registreringsafgiften ved at indføre en afgift, som er baseret på vægt, CO2-udledning og sikkerhed.

Annoncen var formentlig ironisk ment, vurderede Dansk Folkepartis skatteordfører René Christensen.

HAR DU OGSÅ FÅET BONUS PÅ DIN ARBEJDSPLADS? SKRIV TIL OS PÅ TIP@AVISEN.DK