Dansk butikskæde advarer: Åbn ikke denne falske besked fra os!
Svindlere har i disse uger travlt med at misbruge Imercos navn og telefonnumre i forsøget på at fuppe sig til personfølsomme oplysninger. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Svindlere forsøger med udsigten til gavekort at lokke personfølsomme oplysninger ud af tilfældige danskere.

Imerco advarer om, at svindlere i disse uger har travlt med at sende falske sms'er ud til isenkramkædens kunder, der risikerer at få stjålet personfølsomme oplysninger, hvis de følger opfordringen i beskederne. 

I fup-beskederne står der, at modtageren er "en af de tre vindere" af et gavekort, der kan udløses ved at trykke på et link. Der venter dog intet gavekort, men blot problemer, hvis man klikker sig videre fra beskeden.

-Vi tager klar afstand fra sådanne falske sms'er og e-mails, som udnytter vores navn. Vi kan kun opfordre til at slette sms'en og ikke klikke på linket, skriver Imerco i opslaget.

Se opslaget her:

Dagbladet BT har været i kontakt med flere kunder, der har modtaget de falske beskeder, der flere gange er blevet sendt fra telefonnumre, som Imerco selv har brugt til at kontakte kunderne.

Imerco advarede tilbage i slutningen af februar om svindlen på Facebook, hvor kæden skrev, at de kæmper for at få bugt med fupnummeret, men her flere uger senere har de ukendte bagmænd stadig travlt med at misbruge den danske butikskædes navn i forsøget på at fuppe sig til følsomme oplysninger.

- Jeg har også modtaget en idag og fik selvfølgelig trykket på linket og derefter blev jeg mistænksom, skriver en kvinde ved navn Maria Jacobsen onsdag aften i kommentarfeltet under opslaget fra Imerco.