Dansk bokseveteran er klar til storkamp efter pointsejr

Sport
Portræt af Lolenga Mock til pressemøde på Frederiksberg (Foto: Foto: Ida Guldbæk Arentsen/arkiv/Scanpix)

45-årige Lolenga Mocks næste tur i ringen bliver mod eksverdensmester, som i 2014 besejrede Patrick Nielsen.

Den 45-årige danske bokser Lolenga Mock er klar til endnu en kamp mod en tidligere verdensmester.

Lørdag aften sled Mock sig til en enstemmig sejr på point mod Roman Shkarupa fra Ukraine i super mellemvægt. Det skriver knock-out.com.

- Ukraineren viste sig at være en ganske hård nød at knække, og Mock måtte undervejs tage imod tilstrækkeligt til, at der var spænding om udfaldet, hedder det i et referat fra kampen.

Lolenga Mocks indsats var ifølge knock-out.com ikke overbevisende, men på samtlige tre dommersedler fik han flest point.

Promotor Mogens Palle havde inden kampen stillet Lolenga Mock en kamp mod den tidligere verdensmester Dmitry Chudinov i udsigt, hvis han formåede at vinde lørdag aftens kamp ved stævnet Danish Fight Night i Frederiksberg Hallerne.

Dmitry Chudinov var indtil for nylig den eneste bokser, der havde slået Patrick Nielsen. Det skete i 2014. Patrick Nielsen led dog for to uger siden sit andet nederlag. Det skete, da han blev banket i gulvet i femte omgang af briten John Ryder ved et stævne i London.

Lolenga Mocks kamp mod Dmitry Chudinov bokses efter planen 25. november.

Mock er født i Den Demokratiske Republik Congo, men han har boet i Danmark i mange år. Han debuterede som professionel tilbage i 1991.

Han har tidligere mødt verdensmestre som Lucian Bute og Charles Brewer, og tilbage i 2003 havde han den senere sværvægtsverdensmester David Haye i gulvet i en kamp, som briten vandt til sidst.

/ritzau/