Danmarks største sushikæde har fordoblet antallet af ansatte: Flere restauranter på vej
Kim Rahbek, adm. direktør og medejer af Sticks'n'Sushi. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Der bliver langet mere og mere rå fisk, ris og friske grøntsager over disken på den danskejede sushikæde Sticks'n'Sushi.

Åbningen af nye restauranter i København, London og senest Berlin har øget omsætningen, og sushikæden tjener igen penge, skriver Finans.dk.

Sushikæden har på fem år fordoblet antallet af ansatte i virksomheden fra 326 til 692, og i det seneste regnskabsår omsatte Sticks'n'Sushi for ca. 449 mio. kr. , hvilket var 6 pct. mere end året før og 80 pct. mere end for bare fem år siden.

Efter planen vil sushikæden, der er Danmarks største, åbne yderligere fem restauranter det kommende år; en i København og fire i London.

Ifølge Kim Rahbek, der er adm. direktør og medejer af Sticks'n'Sushi, bliver den største udfordring at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

»Vi mærker tydeligt, at vi i Danmark har tæt på fuld beskæftigelse - og i London har Brexit-afstemningen også sat sit præg på arbejdsmarkedet og sat udbuddet af dygtige medarbejdere i serviceindustrien under pres. Vi beskæftiger i dag mere end 40 nationaliteter i de tre lande, vi opererer i - og vores vækst afhænger af, at vi kan rekruttere medarbejdere internationalt,« siger Kim Rahbek.