Danmarks største sushikæde har fordoblet antallet af ansatte: Flere restauranter på vej

Der bliver langet mere og mere rå fisk, ris og friske grøntsager over disken på den danskejede sushikæde Sticks'n'Sushi.
Kim Rahbek, adm. direktør og medejer af Sticks'n'Sushi.
Kim Rahbek, adm. direktør og medejer af Sticks'n'Sushi. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Åbningen af nye restauranter i København, London og senest Berlin har øget omsætningen, og sushikæden tjener igen penge, skriver Finans.dk.

Sushikæden har på fem år fordoblet antallet af ansatte i virksomheden fra 326 til 692, og i det seneste regnskabsår omsatte Sticks'n'Sushi for ca. 449 mio. kr. , hvilket var 6 pct. mere end året før og 80 pct. mere end for bare fem år siden.

Efter planen vil sushikæden, der er Danmarks største, åbne yderligere fem restauranter det kommende år; en i København og fire i London.

Ifølge Kim Rahbek, der er adm. direktør og medejer af Sticks'n'Sushi, bliver den største udfordring at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

»Vi mærker tydeligt, at vi i Danmark har tæt på fuld beskæftigelse - og i London har Brexit-afstemningen også sat sit præg på arbejdsmarkedet og sat udbuddet af dygtige medarbejdere i serviceindustrien under pres. Vi beskæftiger i dag mere end 40 nationaliteter i de tre lande, vi opererer i - og vores vækst afhænger af, at vi kan rekruttere medarbejdere internationalt,« siger Kim Rahbek.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.