Dan Jørgensen scorer tv-stjerne: Vi er kærester
Dan Jørgensen og Laura Bach på den røde løber til premiere på "Shu-bi-dua - The Musical" på Østre Gasværk torsdag aften. Foto: Simon Læssøe / Scanpix
Dan Jørgensen har fundet sammen med "Den som dræber"-skuespillerinden Laura Bach, der giver socialdemokraten masser af energi til Borgen.

Et nyt dansk kendispar havde taget hinanden i hænderne og stod frem som kærester til den københavnske premiere på "Shu-bi-dua - The Musical" på Østre Gasværk torsdag aften.

Folketingspolitikeren Dan Jørgensen og skuespillerinden Laura Bach afslørede over for BT, at de har dannet par de sidste seks måneder.

- Det er fantastisk dejligt, sagde parret til avisen og tilføjede, at de er sammen så meget, som deres respektive kalendere tillader det.

Den 40-årige socialdemokrat og den 36-årige tv-stjerne mødtes gennem en fælles bekendt, fortalte de til BT.

Avisen spurgte Dan Jørgensen, om det var kærligheden eller at finde en løsning på flygtningekrisen, der var det vigtigste, og hertil svarede den forhenværende fødevareminister:

- Haha, begge dele er vigtige, men det ene er noget mere alvorstungt end det andet. Men det, at jeg har Laura, som er så fantastisk dejlig, og som gør mig så lykkelig, gør jo også, at jeg har lidt mere energi til at klare de meget lange dage, jeg har for tiden på Christiansborg, sagde han om kæresten til BT.

Laura Bach har en søn fra et tidligere forhold, mens Dan Jørgensen tidligere har dannet par med modellen Sofie Jagert.

/ritzau/FOKUS