Dagcreme er nødvendig i hudpleje rutinen

Advertorials

Sponsoreret indhold:
Det er vigtigt at passe og pleje sin hud, hvis man vil bevare en flot struktur og overflade i mange år ud i fremtiden. Dette opnår man bedst muligt, hvis man husker at tilgodese sine egne behov og derefter sammensætter en hudpleje, der gør dette. Her er et afgørende trin for alle en god og velfungerende dagcreme. Læs mere her og få en bredere indsigt i dagcremens egenskaber.

Hvad er en dagcreme?

Hver dag bliver huden udsat for mange ting, som er med til at sætte deres aftryk og indvirkning. Det er alt lige fra bilos til støv, som lægger sig på huden og skal derfor renses af om aften. En dagcreme er dog med til at beskytte huden mod alle disse partikler og snavs. Derfor er en dagcreme også udviklet til dette formål og gør den nødvendige forskel på daglig basis.

Endvidere er en dagcreme en creme som er med til at fugte huden. Ingrediens sammensætningen vil variere og gøre noget forskelligt alt efter ønske. Derfor kan det også være svært at finde en dagcreme i det store udvalg. Her kan en ecooking dagcreme anbefales, som er udviklet til at fugte og pleje huden hver dag uden at gå på kompromis med kvalitet eller resultater.

Hvilken dagcreme skal man vælge?

Inden for alt hudpleje såvel rens som cremer er det vigtigt at vælge produkter, som er egnet til ens hudtype. De mest udbredte hudtyper er følgende

  • Tør hud
  • Kombineret hud
  • Uren hud

 

Den sensitive og tørre hud har brug for fugtbinder i dagcremen. Her er hyadisine en ingrediens, som er med til at binde fugten i huden og skabe det glatte udtryk, som man ønsker i mange sammenhæng. Det vil genopbygge strukturen, og man vil undgå de tørre områder, der kan være smertefulde og generende.

Den kombineret hud har ligesåvel brug for pleje og beskyttelse på trods af, at mange oplever fedtet områder i T-zonen. Her er det vigtigt, at man ikke undgår at anvende cremer eller tilførsel af fugt. Det skal i højere grad gøres i nødvendige mængder og i de rette omstændigheder.

Den urene hud vil alt afhængig af typen have forskellige forhold, som skal tilgodeses. Det kan være, at man er under behandling, hvilket giver mange en tør hud og andre ikke. Derfor er det vigtigt, at man styrker hudens elastik og kollagen produktion, så huden ikke mister sin spændstighed.

Påførelsen er afgørende for resultater

Når man skal påføre sin dagcreme, så er det en af de sidste skridt i ens hudpleje rutine. Alt efter mængden af produkter, så er det afgørende, at huden altid er gennem renset inden påføringen af dagcremen. På denne måde er huden modtagelig overfor de aktive stoffer og ingredienser.

Yderligere vil det være en fordel at massere cremen ind i huden med cirkulære bevægelser. En anden detalje er, at huden gerne skal påføres på halsen, der også er blottet i løbet af dagen og kan miste det ungdommelige og friske udtryk uden den rigtige pleje. Her vil man skulle arbejde opad for at få de bedste resultater.

Ovenstående indhold er sponsoreret