Cecilie Hother gravid igen

Underholdning
Cecilie Hother og Thomas Honoré glæder sig til familieforøgelsen til foråret. (Foto: Scanpix)

Tv-værten, der tidligere på året mistede sit ufødte barn, er i lykkelige omstændigheder.

Søndag afslørede Cecilie Hother den glædelig nyhed på sin profil på Instagram.

– 2020 bliver et år med nye begyndelser, og som noget af det største udvider vi vores familie!!
Der er en lille spunk i min mave og vi glæder til at vores familie bliver større. Vi er så taknemmelige og lykkelige over graviditeten, skriver tv-værten, der har skjult den voksende mave for offentligheden så længe som muligt.

– Som i nok kan se på mavens størrelse, så har vi holdt graviditeten til vores absolut nærmeste i så lang tid som muligt, men nu er mavens størrelse svær at komme uden om. Denne graviditet er ultimativ glæde, lyder det fra den kommende mor, der også skriver om familien frygtelige tab, da de i foråret mistede deres lille ufødte søn, som de gav navnet Karl.

– Men i lyset af, at vi mistede Karl i marts, er det heller ikke nogen hemmelighed at ængstelse og frygt også er en del af denne graviditet. og der er mange voldsomme følelser involveret. Vi er blevet fulgt tæt og er i de bedste hænder på Riget, og alt er godt. Nu glæder vi os over at vores barn vokser sig større og stærkere.

41-årige Cecilie Hother skal føde i begyndelsen af april. Sammen med sin mand Thomas Honoré har hun også datteren Ellinor, der er fire år gammel.